Praktijkvoorbeelden

In deze voorbeelden leest u wat de arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut voor uw onderneming kan bekenenen.

 

Bedrijfsfysiotherapie bij Scania

 

 

Bedrijfsfysiottherapie gemeente Delft

U bent werkgever

lasser

maar wie zijn wij?

Bedrijfsfysiotherapeuten en arbeidsfysiotherapeut zijn beiden specialisten op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat (HBA).

We hebben kennis van zaken in het creëren van een gezonde werkomgeving, het verminderen van verzuim en verbeteren van de arbeidsproductiviteit.

De bedrijfsfysiotherapeut heeft kennis van pathologie, het menselijk lichaam, belasting & belastbaarheid in combinatie met die van bedrijfsprocessen, cultuur en mentale aspecten. Deze adviseur is expert in het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De arbeidsfysiotherapeut is deskundig in de begeleiding van herstel van klachten in de context van zijn werkomstandigheden.  

Samen werken aan gezond werk!

Uitval, een hoog ziekteverzuim of dit juist voorkomen? Met een goede inrichting van de werkplek en een optimale fysieke belasting van de werknemers zijn veel klachten te voorkomen. De vitaliteit van uw bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van de werknemers. Gezonde werknemers werken met meer plezier, zijn beter inzetbaar en productiever!

Operator

Resultaat

In de praktijk heeft de bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeutische aanpak zich bij vele werkgevers / organisaties reeds bewezen. 

Iedere geïnvesteerde euro levert 2 euro aan besparing op (ziekte)kosten op. Tellen wij daar de kosten van productieverlies en vervangingskosten nog eens bij op dan is dit beeld zelfs nog gunstiger.

Vind een gekwalificeerde register bedrijfs- arbeidsfysiotherapeut

Ontdekken wat een bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeut voor uw organisatie kan betekenen? 
Vind hier een gekwalificeerde register bedrijfs-of arbeidsfysiotherapeut bij u in de buurt!