Evaluatie multidisciplinaire KANS richtlijn


Geachte fysiotherapeut / arbeidsfysiotherapeut / bedrijfsfysiotherapeut

Graag willen wij u vragen om uw medewerking aan een kort vragenlijstonderzoek.

In opdracht van lector dr. Harald Miedema van het Lectoraat Arbeid en Gezondheid van Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam, doen wij, 4 studenten van de minor Arbeid en Gezondheid, onderzoek naar het gebruik van en de ervaringen met de Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van Aspecifieke Klachten van Arm, Nek en/of Schouder (KANS). Dit ter gelegenheid van het feit dat deze richtlijn 5 jaar geleden met medewerking van het KNGF is uitgebracht. Het doel van ons onderzoek is om de gebruikerservaring met betrekking tot de richtlijn in kaart te brengen. De inhoud van de enquête zal gaan over toepassing en kennis van de richtlijn.

Dit onderzoek wordt geheel anoniem uitgevoerd. De gegevens en rapportage zullen niet herleidbaar zijn tot individuele gegevens. Het invullen van de enquête duurt 10 minuten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW1mUcICT_U0HCzIqTYd9PFMicZPSX4AvkQS2VjkSXigNg4w/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0957681@hr.nl of h.miedema@hr.nl.


Bij voorbaat veel dank,

mede namens Harald Miedema


Merel Goedhart, Roald Hartman, Kimberly Verschoor en Joëlle van Zaanen